Συσκευές & Αξεσουάρ
週年蛋糕
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                16 人份
              
            Υλικά
白巧克力起司奶霜
- 
          糖250 克
- 
          鮮奶油50 克
- 
          白巧克力 (烘焙用),小塊狀180 克
- 
          奶油,有鹽或無鹽 切小塊,室溫50 克
- 
          瑪斯卡澎乳酪100 克
Cake
- 
          奶油,有鹽或無鹽 室溫,多備一些抹油用250 克
- 
          糖150 克
- 
          二砂糖 (紅糖)100 克
- 
          香草豆莢 取籽1 支
- 
          蛋6 顆
- 
          牛奶200 克
- 
          低筋麵粉350 克
- 
          泡打粉1 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
- 
          鮮奶油 (脂肪含量約30%) 冷藏400 克
- 
          鮮奶油穩定劑16 克
- 
          新鮮綜合水果 裝飾用500 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2378.1 kJ  / 
                        568.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        61.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌總有多的位置
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    