
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1318.7 mg
Πρωτεΐνη
19.1 g
Θερμίδες
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Λιπαρά
11.6 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Υδατάνθρακες
100.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-Free Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Apple Nut Bread
Καμία βαθμολογία
Lemon Poppy Seed Loaf
1ωρ. 10 λεπτ.
Cinnamon Rolls
3ωρ.