
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and Rosemary Focaccia
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
592.1 kcal /
2477.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.1 g
Λιπαρά
11.6 g
Υδατάνθρακες
100.9 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Νάτριο
1318.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sheet Pan Dinners
9 Συνταγές
Καναδάς
Καναδάς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGluten-Free Bread
1 Std. 50 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Focaccia
3 Std.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 Std. 40 Min
Flour Tortilla
1 Std.
Cinnamon Roll Waffles
1 Std. 35 Min
Apple Nut Bread
Keine Bewertungen
Lemon Poppy Seed Loaf
1 Std. 10 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Bagels
1 Std. 20 Min