Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Focaccia aux pommes de terre et au romarin

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
4 portion

Υλικά

  • de parmesan coupée en morceaux
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    1 c. à thé
  • de sucre
    1 c. à thé
    1 c. à thé d'extrait de malt, liquide
  • de farine à pain
    500 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    30 g
  • de sel de mer
    2 c. à thé
  • d'huile d'olive vierge extra pour graisser
  • de pomme de terre en fines tranches (voir Conseil)
    200 g
  • gros sel de mer Pour saupoudrer, selon le goût
    1 - 2 pincée
  • de romarin frais Feuilles seulement, au goût
    1 - 2 brin

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 592.1 kcal / 2477.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 100.9 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Νάτριο 1096.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων