Geode Cake

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 portions

Υλικά

Sugar Crystals
  • caster sugar
    500 g
  • glucose syrup
    2 Tbsp
  • purple food colouring gel
    4 drops
  • water
    2140 g
  • vinegar
    2 tsp
Cakes
  • unsalted butter for greasing
  • caster sugar
    400 g
  • unsalted butter diced, room temperature
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • vanilla bean paste
    1 Tbsp
  • medium eggs
    6
  • unsweetened cocoa powder
    50 g
  • baking powder
    1 Tbsp
  • plain flour
    350 g
Filling
  • mascarpone
    450 g
  • whipping cream
    450 g
  • caster sugar
    150 g
  • cocoa powder, unsweetened
    25 g
  • ripe mangoes cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • chocolate chips
    2 Tbsp
Decoration
  • fondant icing (white)
    750 - 1000 g
  • icing sugar for sprinkling
  • yellow food colouring gel
    2 - 3 drops

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 673 kcal / 2815.9 kJ
Πρωτεΐνη 5.8 g
Λιπαρά 34.9 g
Υδατάνθρακες 87.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 18.4 g
Νάτριο 264.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων