Συσκευές & Αξεσουάρ
Geode Cake
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
24 portions
Υλικά
Sugar Crystals
-
caster sugar500 g
-
glucose syrup2 Tbsp
-
purple food colouring gel4 drops
-
water2140 g
-
vinegar2 tsp
Cakes
-
unsalted butter for greasing
-
caster sugar400 g
-
unsalted butter diced, room temperature400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
vanilla bean paste1 Tbsp
-
medium eggs6
-
unsweetened cocoa powder50 g
-
baking powder1 Tbsp
-
plain flour350 g
Filling
-
mascarpone450 g
-
whipping cream450 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder, unsweetened25 g
-
ripe mangoes cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 Tbsp
Decoration
-
fondant icing (white)750 - 1000 g
-
icing sugar for sprinkling
-
yellow food colouring gel2 - 3 drops
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
264.5 mg
Πρωτεΐνη
5.8 g
Θερμίδες
2815.9 kJ /
673 kcal
Λιπαρά
34.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.4 g
Υδατάνθρακες
87.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalted Caramel Shortbread
3sa
Orange Drizzle Vegetable Cake (gluten and dairy free)
4sa
Macadamia Chocolate Cookies
45 dk
Plum and Almond Traybake
1sa 5 dk
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1sa 10 dk
Cake Pops
2sa
Lemon meringue tart
2sa 30 dk
Chocolate Orange Pinwheel Biscuits
3sa 45 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Diggers
1sa 5 dk
Carrot Cake Cookies
35 dk
Sesame Biscuits
1sa 15 dk