Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)2 Tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
436.8 mg
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1271.4 kJ /
303.9 kcal
Λιπαρά
24.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStar Pizza
1ωρ. 45 λεπτ.
Leftover Chicken Kimchi Salad
15 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1ωρ. 10 λεπτ.
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 λεπτ.
Crisp Onsen Eggs
2ωρ.
Temaki Sushi
1ωρ.
Courgette Omelette
40 λεπτ.
Steamed Potato Tortilla
45 λεπτ.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto
20 λεπτ.
Raw Asian Salad
10 λεπτ.
Shellfish Nage with Champagne
1ωρ. 5 λεπτ.