Beetroot Carpaccio with Burrata

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • extra virgin olive oil
    140 g
  • white wine vinegar
    60 g
  • lemon juice
    30 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • maple syrup
    15 g
  • dried basil
    5 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Beetroots
  • baby beetroot trimmed
    800 g
  • water
    1100 g
  • rocket salad
    120 g
  • burrata cheese torn in pieces
    250 g
  • pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)
    2 Tbsp
  • pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped
    2 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 303.9 kcal / 1271.4 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 24.7 g
Υδατάνθρακες 12.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.9 g
Νάτριο 436.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων