Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)2 Tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
436.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Every Season Is a Healthy Season
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 λεπτ.
Smoky Couscous Salad
20 λεπτ.
Crispy Smashed Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
5-Second Traffic Light Salad
5 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Beetroot salad
10 λεπτ.
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 λεπτ.
Tuna Tapenade on Cucumber
10 λεπτ.
Aussie Potato Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 λεπτ.
Cheese Sticks
55 λεπτ.