Συσκευές & Αξεσουάρ
Beetroot Carpaccio with Burrata
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil140 g
-
white wine vinegar60 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
maple syrup15 g
-
dried basil5 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Beetroots
-
baby beetroot trimmed800 g
-
water1100 g
-
rocket salad120 g
-
burrata cheese torn in pieces250 g
-
pomegranate seeds (προαιρετικό πεδίο)2 Tbsp
-
pecan nuts (προαιρετικό πεδίο) roughly chopped2 Tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303.9 kcal /
1271.4 kJ
Πρωτεΐνη
9.1 g
Λιπαρά
24.7 g
Υδατάνθρακες
12.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.9 g
Νάτριο
436.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Every Season Is a Healthy Season
27 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSicilian Caponata - Caponata siciliana
30 λεπτ.
Brown Rice Salad with Trout
35 λεπτ.
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 λεπτ.
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1ωρ. 25 λεπτ.
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 λεπτ.
Spanish Tortilla
1ωρ.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Καμία βαθμολογία
Lemongrass Beef Salad
30 λεπτ.
Pea and Lardo Soup
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish and Avocado Loaf
2ωρ.
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.