Gluten-free Chocolate Cake with Nuts

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 slices

Υλικά

Sponge
  • medium eggs
    6
  • blanched almonds
    100 g
  • walnuts, halved
    100 g
  • hazelnuts, with skin
    100 g
  • cocoa powder
    20 g
  • sugar
    80 g
  • unsalted butter soft, plus extra for greasing
    150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
  • icing sugar
    100 g
  • cocoa powder
    30 g
  • hazelnut paste gluten-free
    50 g
  • cream cheese
    100 g
  • mixed whole nuts for decorating

Διατροφή ανά 1 slice

Θερμίδες 401.4 kcal / 1679.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.4 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων