 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
當歸猴頭菇
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
處理猴頭菇
- 
          猴頭菇 (乾燥重量),需泡水約3小時,每20分鐘將猴頭菇擠乾換水,剝成小塊,(詳見要訣)50 克
- 
          水1000 克
- 
          冰水
當歸猴頭菇
- 
          當歸 ( 1 片)2 ½ 克
- 
          紅耆 ( 1 片)1
- 
          桂枝 ( 1 片)1
- 
          去籽紅棗4 顆
- 
          米酒2 大匙
- 
          油15 克
- 
          薑 切片5 克
- 
          新鮮杏鮑菇 切厚片70 克
- 
          水1000 克
- 
          玉米筍100 克
- 
          高麗菜 手剝成塊200 克
- 
          鹽¾ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        300.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        568.8 kJ  / 
                        136 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        秋冬山珍
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                    