
Συσκευές & Αξεσουάρ
當歸猴頭菇
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份
Υλικά
處理猴頭菇
-
猴頭菇 ,(乾燥重量),需泡水約3小時,每20分鐘將猴頭菇擠乾換水,剝成小塊,(詳見要訣)50 克
-
水1000 克
-
冰水
當歸猴頭菇
-
當歸 ,( 1 片)2 ½ 克
-
紅耆 ,( 1 片)1
-
桂枝 ,( 1 片)1
-
去籽紅棗4 顆
-
米酒2 大匙
-
油15 克
-
薑 ,切片5 克
-
新鮮杏鮑菇 ,切厚片70 克
-
水1000 克
-
玉米筍100 克
-
高麗菜 ,手剝成塊200 克
-
鹽¾ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
136 kcal /
568.8 kJ
Πρωτεΐνη
1.4 g
Λιπαρά
6.5 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
300.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν