當歸猴頭菇

當歸猴頭菇

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 人份

Υλικά

處理猴頭菇
  • 猴頭菇 ,(乾燥重量),需泡水約3小時,每20分鐘將猴頭菇擠乾換水,剝成小塊,(詳見要訣)
    50 克
  • 1000 克
  • 冰水
當歸猴頭菇
  • 當歸 ,( 1 片)
    2 ½ 克
  • 紅耆 ,( 1 片)
    1
  • 桂枝 ,( 1 片)
    1
  • 去籽紅棗
    4 顆
  • 米酒
    2 大匙
  • 15 克
  • ,切片
    5 克
  • 新鮮杏鮑菇 ,切厚片
    70 克
  • 1000 克
  • 玉米筍
    100 克
  • 高麗菜 ,手剝成塊
    200 克
  • ¾ 茶匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 136 kcal / 568.8 kJ
Πρωτεΐνη 1.4 g
Λιπαρά 6.5 g
Υδατάνθρακες 18.1 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 300.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων