 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蠔油燜雙菇
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          乾香菇 厚肉25 克
- 
          水
- 
          青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
- 
          油25 克
- 
          杏鮑菇 切滾刀塊180 克
- 
          熟竹筍 切塊200 克
- 
          米酒20 克
- 
          醬油15 克
- 
          蠔油35 克
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          水 或泡香菇的水80 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 人份
                    Νάτριο
                    
                        1838.6 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        14.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1885.9 kJ  / 
                        450.8 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        27 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        10.4 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        44.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        秋冬山珍
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    