
Συσκευές & Αξεσουάρ
蠔油燜雙菇
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
乾香菇 ,厚肉25 克
-
水
-
青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
油25 克
-
杏鮑菇 ,切滾刀塊180 克
-
熟竹筍 ,切塊200 克
-
米酒20 克
-
醬油15 克
-
蠔油35 克
-
糖¼ 茶匙
-
水 ,或泡香菇的水80 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
450.8 kcal /
1885.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.1 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Φυτικές ίνες
10.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Νάτριο
1838.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

秋冬山珍
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν