Layer Cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 morceaux

Υλικά

Génoise au chocolat
  • de beurre mou, en morceaux et un peu plus pour graisser
    60 g
  • de sucre
    250 g
  • œufs
    8
  • de farine
    170 g
  • de poudre à lever
    1 c. à café
  • de cacao en poudre non sucré
    80 g
  • de sel
    2 pincées
Farce et nappage
  • de sauce au caramel
    100 g
  • de beurre mou, en morceaux
    100 g
  • sel de mer
    1 c. à café
  • de crème entière froide
    80 g
  • de crème entière
    600 g

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 512 kcal / 2142 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 2.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων