Escargots au beurre de cacahuète et myrtilles

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
9 portions

Υλικά

La pâte
  • 160 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café d'extrait de vanille, naturel
  • 40 g de sucre
  • 270 g de farine de blé
  • 50 g de beurre mou, en morceaux
Le façonnage et la cuisson
  • 80 g de beurre de cacahuète
  • 50 g de myrtilles
  • 50 g de caramels (caramels mous), en cubes
Le glaçage au citron
  • 100 g de sucre
  • le zeste de citron 1/2 citron bio, finement pelé
  • 20 g de jus de citron
  • 30 g de myrtilles

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 42 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 1334 kJ / 319 kcal
Λιπαρά 11 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 48 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων