Συσκευές & Αξεσουάρ
夏威夷豆巧克力餅乾
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                14 塊
              
            Υλικά
- 
          白巧克力 小塊或鈕扣型100 克
- 
          夏威夷豆 熟(烘烤過),鹽味80 克
- 
          無鹽奶油 室溫軟化130 克
- 
          黑糖80 克
- 
          糖100 克
- 
          蛋1 顆
- 
          中筋麵粉200 克
- 
          泡打粉1 茶匙
- 
          鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Νάτριο
                    
                        82 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.9 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1056.6 kJ  / 
                        252.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        28.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        信賴手工自製
                        33 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    