Συσκευές & Αξεσουάρ
無麩質巧克力米餅乾
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
              
              
                
                20 塊
              
            Υλικά
- 
          無麩質米穀粉250 克
- 
          細砂糖70 克
- 
          奶油 切塊100 克
- 
          蛋1 顆
- 
          水滴巧克力豆110 克
- 
          泡打粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Νάτριο
                    
                        36.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        1.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        550.9 kJ  / 
                        131.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        慶祝你的獨一無二
                        26 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    