抹茶巴斯克乳酪蛋糕

抹茶巴斯克乳酪蛋糕

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 片

Υλικά

抹茶巴斯克乳酪蛋糕
  • 抹茶粉
    20 克
  • 熱水
    50 克
  • 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
    300 克
  • 冰糖粉
    80 克
  • 3 顆
  • 鮮奶油
    130 克
  • 玉米粉
    5 克
  • ¼ 茶匙
打發鮮奶油和裝飾
  • 鮮奶油 (脂肪含量約35%) ,冷藏
    200 克
  • 糖粉 ,多備一些裝飾用
    20 - 30 克
  • 草莓 ,洗淨,擦乾,切去蒂頭
    6 顆

Διατροφή ανά 6 片

Θερμίδες 2915.8 kcal / 12199.9 kJ
Πρωτεΐνη 50.4 g
Λιπαρά 240.8 g
Υδατάνθρακες 149.3 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 138.9 g
Νάτριο 2055.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων