Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruchbrot aus der Cakeform
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Wasser370 g
-
frische Hefe10 g
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz12 g
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl für die Arbeitsfläche und zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
234.9 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
461.7 kJ /
110.4 kcal
Λιπαρά
2.6 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Du bist ein aufstrebendes Kochtalent
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
Καμία βαθμολογία
Pita Brote
1ωρ. 35 λεπτ.
Original Bagel
9ωρ. 30 λεπτ.
Grissini
2ωρ.
Toastbrot
3ωρ.
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1ωρ. 10 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Irisches Buttermilchbrot
45 λεπτ.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2ωρ. 10 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Ruchbrot im Brattopf
2ωρ. 25 λεπτ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.