Συσκευές & Αξεσουάρ
Ruchbrot aus der Cakeform
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
Teig
-
Wasser370 g
-
frische Hefe10 g
-
Butter in Stücken (2 cm)50 g
-
Ruchmehl500 g
-
Salz12 g
-
Zucker2 TL
Formen
-
Ruchmehl für die Arbeitsfläche und zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Νάτριο
234.9 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
461.7 kJ /
110.4 kcal
Λιπαρά
2.6 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.4 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Choche wiä no niä.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Du bist ein aufstrebendes Kochtalent
10 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGedämpfte Chorizo-Brötchen aus dem Nester
Ninguna valoración
Pita Brote
1h 35min
Original Bagel
9h 30min
Grissini
2h
Toastbrot
3h
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1h 10min
Bürli mit Roggen
12h
Irisches Buttermilchbrot
45min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Bürli mit Roggen
12h
Ruchbrot im Brattopf
2h 25min
Laugenbrezeln
1h 15min