Συσκευές & Αξεσουάρ
Portakal Soslu Armutlar
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Νάτριο
86.1 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Λιπαρά
11.3 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
73.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
MANIFESTO TÜRKİYE
200 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Mutfağımız Her Mevsimde Sağlıklıdır
26 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlütensiz Portakallı Cheesecake
5ωρ. 30 λεπτ.
Çilekli Lolipop
40 λεπτ.
Karışık Orman Meyveli Pavlova
5ωρ. 30 λεπτ.
Baklava Cheesecake
3ωρ. 30 λεπτ.
Çilek ve Bisküvili Puding
5ωρ. 15 λεπτ.
Tatlı Patatesli Cheesecake Barları
Καμία βαθμολογία
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Καμία βαθμολογία
Kakaolu Muzlu Avokado Mus
1ωρ. 15 λεπτ.
Kahveli Şekerleme
25 λεπτ.
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1ωρ.
Un Helvası
45 λεπτ.
Vişneli Cheesecake Dondurma
30ωρ.