Massa cremosa de abóbora

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 doses

Υλικά

  • queijo Gouda cortado em pedaços (2 cm)
    70 g
  • queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm)
    70 g
  • cebola cortada ao meio
    80 g
  • aipo cortado em pedaços
    60 g
  • cenoura cortada em pedaços
    60 g
  • azeite
    35 g
  • abóbora Hokkaido cortada em pedaços pequenos
    270 g
  • água
    750 g
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • caril em pó
    1 c. chá de
  • piripíri
    1 c. chá de
    1 c. chá de pimenta
  • massa longa (esparguete, linguine, fettuccine, etc.)
    300 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 532.4 kcal / 2227.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 68.2 g
Φυτικές ίνες 4.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.4 g
Νάτριο 422.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων