Buchweizen-Maisbrot

4.0 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
1700 g

Υλικά

  • Polenta (Maisgrieß) und etwas mehr zum Ausstäuben
    300 g
  • Margarine zum Einfetten
    Butter, zum Einfetten
  • Kartoffelstärke
    100 g
  • Buchweizenmehl (siehe Tipp)
    130 g
  • Flohsamenschalen
    80 g
  • frische Hefe
    10 g
  • Naturjoghurt
    200 g
  • Milch und etwas mehr zum Bestreichen
    800 g
  • Datteln, entsteint
    70 g
  • Salz
    1 TL
  • Öl
    50 g
  • Agavendicksaft
    40 g
  • Brotgewürz
    10 g
    10 g rustikales Brotgewürz

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 50 g

Νάτριο 101.3 mg
Πρωτεΐνη 2 g
Θερμίδες 353.4 kJ / 84.5 kcal
Λιπαρά 3 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 13.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων