Συσκευές & Αξεσουάρ
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
68.9 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
415.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRomige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Zalm met rijst en champignons
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Japanse Ramen Noedelsoep
Keine Bewertungen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Keine Bewertungen