Συσκευές & Αξεσουάρ
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
68.9 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
415.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpinazierisotto met asperges
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Καμία βαθμολογία
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Καμία βαθμολογία
Pasta met crème van pistache
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Japanse Ramen Noedelsoep
Καμία βαθμολογία
Truffel-Parmesaan-Ravioli
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1ωρ. 10 λεπτ.