Συσκευές & Αξεσουάρ
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
415.6 mg
Πρωτεΐνη
20.2 g
Θερμίδες
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Λιπαρά
20.3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
68.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRijst met groentemix
55 λεπτ.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 λεπτ.
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Romige pasta met kip en broccoli
30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Vegan Lasagne met Linzen
Καμία βαθμολογία