Συσκευές & Αξεσουάρ
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
215 mg
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
703.7 kJ /
168.2 kcal
Λιπαρά
7.5 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.4 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chef favourites (part 2)
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Afghan biscuits
25 Min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 Min
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Gluten free cinnamon doughnuts
25 Min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 Std. 20 Min
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min