Salsa ai peperoni con polpette di salsiccia

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 50 g di cipolle tagliate a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 400 g di peperoni rossi a pezzi (3-4 cm)
  • 20 g di olio di oliva
  • 450 g di acqua
  • 40 g di concentrato di pomodoro
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale a piacere
  • ¼ - ½ di cucchiaino di pepe nero macinato a piacere
  • 1 cucchiaino di paprica dolce nobile dolce
  • 1 cucchiaino di origano fresco
  • 1 cucchiaino colmo dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • 400 - 450 g di salsiccia cruda salsiccia rimossa
  • 100 g di panna intera
  • 25 g di amido di mais (maizena)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 334 kcal / 1399 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 1035 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων