Cupcakes au chocolat et crème au beurre sans gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 morceaux

Υλικά

Les cupcakes sans gluten
  • d'amandes blanchies
    150 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de maïzena
    50 g
  • de poudre de cacao (tout type)
    2 c. à soupe
  • œufs
    3
  • de lait
    50 g
  • d'huile végétale
    50 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de levure chimique
    15 g
Le glaçage à la crème au beurre
  • de beurre froid, en cubes
    200 g
  • blancs d'œufs (à partir d'œufs moyens)
    2
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de sel
    2 pincées
  • de confiture de fraises à température ambiante
    4 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 morceau/part

Θερμίδες 341.7 kcal / 1429.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 25.8 g
Υδατάνθρακες 24.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.9 g
Νάτριο 155.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων