Συσκευές & Αξεσουάρ
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
groene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (προαιρετικό πεδίο)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
453.6 kcal /
1897.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.8 g
Λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
87.6 g
Φυτικές ίνες
14 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Νάτριο
612 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Risottata
5 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Risottata Aziatische noedels met groenten
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Καμία βαθμολογία
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Καμία βαθμολογία
Vegetarische chili
35 λεπτ.
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Καμία βαθμολογία