Risottata aux asperges, broccolis et champignons

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en cubes (2 cm)
    40 g
  • gousse d'ail en fines tranches
    1
  • de poivrons coupés en morceaux (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'asperges vertes coupés en morceaux (2-3 cm)
    100 g
    100 g d'haricots verts surgelés
  • de brocoli, détaillé en bouquets
    150 g
  • de champignons frais en quartiers
    100 g
  • de tomates en dés, en conserve
    300 g
  • de paprika doux (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à café
  • d'eau
    400 g
  • de bouillon de légume en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de pâtes, sèches, du type Spaghettini temps de cuisson (8-9 minutes)
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 453.6 kcal / 1897.6 kJ
Πρωτεΐνη 16.8 g
Λιπαρά 7.8 g
Υδατάνθρακες 87.6 g
Φυτικές ίνες 14 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.6 g
Νάτριο 612 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων