Gâteau aux amandes sans gluten

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • d'amandes entières, émondées
    200 g
  • de beurre à température ambiante, en morceaux et un peu plus pour le graissage
    80 g
  • blancs d'œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre
    100 g
    100 g d'érythritol
  • jaunes d'œufs
    4
  • citron jus et râpe
    1
  • de poudre à lever sans gluten
    1 c. à café
  • d'amandes effilées
    60 g
  • de sucre glace pour saupoudrer
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 237.4 kcal / 993.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.4 g
Λιπαρά 18.2 g
Υδατάνθρακες 15 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.9 g
Νάτριο 63.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων