
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Kirschkompott
-
Sauerkirschen (á 700 g)2 Gläser
-
Kokosmilch (á 400 g)2 Dosen
-
Zucker90 g
-
Speisestärke50 g
Minzpesto
-
Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst2
-
Zucker40 g
-
Minze abgezupft1 Bund
-
Pistazien, ungesalzen, geschält80 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
364 kcal /
1516 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuarkbällchen mit Nuss-Nougat-Kern
1ωρ. 30 λεπτ.
Schokoladen-Birnen Overnight Oats
8ωρ.
Windbeutel
2ωρ. 15 λεπτ.
Melonen-Honig-Joghurt
20 λεπτ.
Super-Geburtstags-Torte
3ωρ. 30 λεπτ.
Westfälische Quarkspeise
1ωρ. 25 λεπτ.
Kiba-Eis
10 λεπτ.
Himbeer-Minz-Eis
5 λεπτ.
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 λεπτ.
Churros
45 λεπτ.
Erdbeer-Lollis
40 λεπτ.
Dreierlei von der Schokolade
16ωρ.