
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kokos-Kirsch-Kompott mit Minzpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
10 Portionen
Υλικά
Kirschkompott
-
Sauerkirschen (á 700 g)2 Gläser
-
Kokosmilch (á 400 g)2 Dosen
-
Zucker90 g
-
Speisestärke50 g
Minzpesto
-
Limetten unbehandelt, Schale dünn abgeschält und Saft ausgepresst2
-
Zucker40 g
-
Minze abgezupft1 Bund
-
Pistazien, ungesalzen, geschält80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1516 kJ /
364 kcal
Λιπαρά
19 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Υδατάνθρακες
43 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feste feiern
109 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 λεπτ.
Erdbeer-Macarons
26ωρ.
Weiße Schokoladenmousse
5ωρ. 30 λεπτ.
Portugiesische Crème Brûlée
25 λεπτ.
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1ωρ.
Amarettini-Parfait
5ωρ. 50 λεπτ.
Karamell-Popcorn
40 λεπτ.
Erdbeer-Joghurt-Creme
3ωρ. 20 λεπτ.
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4ωρ. 50 λεπτ.
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4ωρ. 40 λεπτ.
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10ωρ. 30 λεπτ.
Sizilianisches Mandelgebäck
30 λεπτ.