午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)

午餐(蒸香菇去皮鸭腿肉、盐水毛豆、清炒苋菜、藜麦大米饭)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
1 人份

Υλικά

  • ,浸泡用
    适量
  • 干香菇
    15 克
  • ,蒸煮用
    500 克
  • 毛豆 ,减去尖头一端
    80 克
  • 3 克
  • 大米 ,洗净沥干
    40 克
  • 藜麦(印加麦)
    20 克
  • ,蒸饭用
    60 克
  • 鸭腿 ,去皮鸭腿肉,切块
    75 克
  • 料酒
    3 克
  • 5 克
  • 苋菜 ,切段
    100 克
  • 15 克
  • 1 小撮

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 1467.9 mg
Πρωτεΐνη 30.5 g
Θερμίδες 3032.9 kJ / 555 kcal
Λιπαρά 23 g
Φυτικές ίνες 9.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 61.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων