Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
16 morceaux

Υλικά

Pâte
  • d'eau
    385 g
  • de farine tout usage
    625 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    30 g
  • de sucre
    1 pincée
  • de sel
    1 c. à thé
  • de levure boulangère sèche
    5 c. à thé
Garniture
  • d'huile d'olive vierge extra
    85 g
  • d'eau
    85 g
  • de flocon de sel de mer
    1 ½ c. à thé
  • de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer
    2 brins

Διατροφή ανά 1 morceau

Θερμίδες 207 kcal / 866 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 420 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων