Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
16 morceaux

Υλικά

Pâte
  • 385 g d'eau
  • 625 g de farine tout usage
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 5 c. à thé de levure boulangère sèche
Garniture
  • 85 g d'huile d'olive vierge extra
  • 85 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de flocon de sel de mer
  • 2 brins de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 morceau

Νάτριο 420 mg
Πρωτεΐνη 5 g
Θερμίδες 866 kJ / 207 kcal
Λιπαρά 8 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 29 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων