Συσκευές & Αξεσουάρ
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
water400 g
-
small sago rinsed100 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
banana (piasang tanduk), cut in 1-2 cm slices (see tips)400 g
-
coconut milk400 g
-
palm sugar150 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
coconut cream200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
113 mg
Πρωτεΐνη
1.7 g
Θερμίδες
1017.7 kJ /
243.2 kcal
Λιπαρά
8.1 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.8 g
Υδατάνθρακες
38.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
We can Work Magic out of Simple Things
37 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3ωρ. 10 λεπτ.
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1ωρ. 10 λεπτ.
Maple Cranberry Gingerbread
1ωρ. 25 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Sufganiyot
2ωρ. 30 λεπτ.
Speculaas
1ωρ.
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 λεπτ.
Honeycomb ice cream slice
4ωρ. 10 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.