 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
藍莓馬斯卡彭起司蛋糕
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                10 塊
              
            Υλικά
藍莓糖漿
- 
          新鮮藍莓200 克
- 
          細砂糖25 克
- 
          黃檸檬汁20 克
- 
          奶油 抹油用
餅乾餅皮
- 
          奶油 切塊40 克
- 
          原味消化餅乾200 克
起司餡
- 
          瑪斯卡澎乳酪500 克
- 
          甜煉乳350 克
- 
          黃檸檬汁70 克
- 
          新鮮藍莓 裝飾用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 塊
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1989.9 kJ  / 
                        475.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        31 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        41.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        炎夏解方
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    