Cantonese Custard Lava Mooncake

Cantonese Custard Lava Mooncake

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 8ωρ. 10 λεπτ.
12 pieces

Υλικά

  • water
    300 g
  • salted egg yolks
    5
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) adjust to taste
    10 drops
Lava filling
  • whipping cream
    40 g
  • milk powder
    10 g
  • caster sugar
    15 g
Custard filling
  • cake flour
    40 g
  • caster sugar
    35 g
  • milk powder
    20 g
  • eggs
    2
  • whipping cream
    140 g
Mooncake crust
  • butter
    90 g
  • cake flour
    140 g
  • egg
    1
  • milk powder
    20 g
Assembly and baking
  • medium protein flour for dusting

Βαθμός δυσκολίας

δύσκολη


Διατροφή ανά 1 piece

Νάτριο 64.1 mg
Πρωτεΐνη 6.1 g
Θερμίδες 1102.5 kJ / 263.8 kcal
Λιπαρά 17.3 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 20.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων