Συσκευές & Αξεσουάρ
Caramel peach brioche
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Brioche
-
white sugar50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
milk120 g
-
unsalted butter30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
egg1
-
baker's flour320 g
-
sea salt½ tsp
Caramel sauce
-
white sugar250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
water30 g
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter30 g
Assembly
-
cream cheese softened120 g
-
baker's flour to dust
-
cinnamon sugar to sprinkle1 tbsp
-
yellow peach ripe, unpeeled, stone removed and cut into 12 wedges1
-
flaked almonds toasted (see Tips)1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
203.3 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
2195.8 kJ /
524.8 kcal
Λιπαρά
22.9 g
Φυτικές ίνες
1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.1 g
Υδατάνθρακες
73.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Panettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Traditional gluten free French vanilla canelé
49ωρ. 5 λεπτ.
Hazelnut chocolate brioche
2ωρ.
Gluten free cinnamon doughnuts
25 λεπτ.
Marble cake
2ωρ.
Far Breton with prunes
2ωρ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.