
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
411 kcal /
1719.7 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
55.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Banana and oat mini muffins
40 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Healthy banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Better banana cake
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.