
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta, mandarin and almond cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
446.2 kcal /
1874.2 kJ
Πρωτεΐνη
7.6 g
Λιπαρά
32.4 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Νάτριο
54.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Banana bread
1ωρ. 40 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
Banana and oat mini muffins
40 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
ABC muffins
40 λεπτ.
Healthy banana bread
1ωρ. 15 λεπτ.
Better banana cake
45 λεπτ.
Quinoa ANZAC biscuits
1ωρ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Mixed berry clafoutis
40 λεπτ.