Polenta, mandarin and almond cake

Polenta, mandarin and almond cake

4.2 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 portions

Υλικά

  • butter softened, plus extra for greasing
    250 g
  • water
    1000 g
  • mandarins (approx. 4), unpeeled
    320 g
  • macadamia nuts
    60 g
  • blanched almonds
    220 g
  • caster sugar
    220 g
  • eggs
    3
  • polenta
    170 g
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • icing sugar for dusting

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 446.2 kcal / 1874.2 kJ
Πρωτεΐνη 7.6 g
Λιπαρά 32.4 g
Υδατάνθρακες 31.9 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.6 g
Νάτριο 54.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων