Tomatensoep met Burrata

4.5 4 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties

Υλικά

  • rijpe tomaten type heirloom, in vieren
    1000 g
  • rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)
    100 g
  • knoflookteentjes
    4
  • olijfolie
    30 g
  • zout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    3 snuifjes
  • groentebouillon
    150 g
  • basilicumblad, vers plus extra voor garnering
    40 gram
  • slagroom (ong. 48% vet)
    40 g
  • burrata (ongeveer 4 bolletjes)
    230 g
  • knapperig brood in blokjes, voor de garnering

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 675.9 mg
Πρωτεΐνη 16.1 g
Θερμίδες 1405.8 kJ / 336 kcal
Λιπαρά 24.6 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.9 g
Υδατάνθρακες 15.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων