Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomatensoep met Burrata
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
675.9 mg
Πρωτεΐνη
16.1 g
Θερμίδες
1405.8 kJ /
336 kcal
Λιπαρά
24.6 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Kool en Wortel met Feta
15 λεπτ.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία
Groentesandwiches
Καμία βαθμολογία
Groentepannenkoekjes
20 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 λεπτ.
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία