Pestiños andaluces

Pestiños andaluces

4.5 82 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
25 unidades

Υλικά

Masa
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 6 tiras de piel de limón
  • 2 cucharadas de anís en grano
  • 100 g de vino manzanilla
    100 g de vino blanco
  • 250 g de harina de repostería
  • ½ cucharadita de sal
  • harina de repostería para espolvorear
  • 300 g de aceite de oliva virgen extra (para freír)
Almíbar de miel
  • 200 g de miel
  • 50 g de agua
Terminación
  • 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 123 kcal / 514 kJ
Πρωτεΐνη 1.04 g
Λιπαρά 7.12 g
Υδατάνθρακες 13.69 g
Φυτικές ίνες 0.35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων