Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauchpesto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
130 kcal /
544 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKräuterbutter
10 λεπτ.
Koriander-Knoblauch-Öl
25 λεπτ.
Olivenbutter
1ωρ. 5 λεπτ.
Paprika-Bolognese
5ωρ.
Pfirsich-Curry-Chutney
1ωρ.
Remoulade
10 λεπτ.
Avocado-Mayonnaise
15 λεπτ.
Schinkenaufstrich
10 λεπτ.
Tomaten-Ketchup
40 λεπτ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Englisches Senfgemüse (Piccalilli)
12ωρ. 35 λεπτ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.