Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauchpesto
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
20 Portionen
Υλικά
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
544 kJ /
130 kcal
Λιπαρά
12.8 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPilzsauce
35 λεπτ.
Kräuterbutter
10 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Dynamite-Sauce mit Koriander
10 λεπτ.
Korma Paste
1ωρ. 15 λεπτ.
Rote-Rüben-Dip
15 λεπτ.
Bohnenpüree
10 λεπτ.
Peperonata mit Oliven
1ωρ.
Apfelkren
40 λεπτ.
Kernölmayonnaise
10 λεπτ.
Kürbisketchup
2ωρ. 5 λεπτ.