
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Stewed rhubarb and raspberries
-
rhubarb cut into pieces (4 cm)300 g
-
frozen raspberries100 g
-
caster sugar140 g
-
orange juice only1
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean cut into halves lengthways and seeds removed1
Bread and butter pudding
-
butter for greasing
-
fruit bread day-old (approx. 750 g - see Tips)12 slices
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar for dusting
-
rhubarb thinly sliced (½ cm)50 g
-
eggs4
-
full cream milk160 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
brandy50 g
-
caster sugar50 g
-
raw sugar for sprinkling
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
779.2 kcal /
3272.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.4 g
Λιπαρά
34.1 g
Υδατάνθρακες
94.8 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.1 g
Νάτριο
339.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνANZAC biscuits
40 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min
Banana bread
1 Std. 40 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min
Café-style banana bread
1 Std. 45 Min
ABC muffins
40 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min
Better banana cake
45 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min