
Συσκευές & Αξεσουάρ
土豆炖牛肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
姜10 克
-
京葱 ,切段50 克
-
八角2 个
-
干辣椒 ,切段2 支
-
牛腩 ,切大块(5厘米),汆水沥干500 克
-
水500 克
-
生抽50 克
-
老抽10 克
-
土豆 ,去皮,切大块(5厘米)300 克
-
新鲜香菜 ,取叶子,装饰用2 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
304 kcal /
1275 kJ
Πρωτεΐνη
33.1 g
Λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
20.2 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

冬日暖食
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα