 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
葱爆羊肉
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜头3 瓣
- 
          油30 克
- 
          新鲜红辣椒 切段2 支
- 
          京葱 切斜丝(5厘米长)300 克
- 
          羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
- 
          生抽20 克
- 
          老抽1 茶匙
- 
          花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) 或自制花椒粉1 茶匙
- 
          孜然粉½ 茶匙
- 
          盐½ 茶匙
- 
          新鲜香菜 取叶子,装饰用2 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1425.7 kJ  / 
                        340.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        24.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        北食荟萃
                        63 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    