葱爆羊肉

葱爆羊肉

4.5 50 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 人份

Υλικά

  • 蒜头
    3 瓣
  • 30 克
  • 新鲜红辣椒 ,切段
    2 支
  • 京葱 ,切斜丝(5厘米长)
    300 克
  • 羊肉 ,切薄片,温水泡去血水后沥干
    300 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) ,或自制花椒粉
    1 茶匙
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 新鲜香菜 ,取叶子,装饰用
    2 支

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 340.7 kcal / 1425.7 kJ
Πρωτεΐνη 21.4 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων