
Συσκευές & Αξεσουάρ
葱爆羊肉
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
蒜头3 瓣
-
油30 克
-
新鲜红辣椒 ,切段2 支
-
京葱 ,切斜丝(5厘米长)300 克
-
羊肉 ,切薄片,温水泡去血水后沥干300 克
-
生抽20 克
-
老抽1 茶匙
-
花椒粉 (προαιρετικό πεδίο) ,或自制花椒粉1 茶匙
-
孜然粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
新鲜香菜 ,取叶子,装饰用2 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
340.7 kcal /
1425.7 kJ
Πρωτεΐνη
21.4 g
Λιπαρά
24.6 g
Υδατάνθρακες
9.3 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

北食荟萃
63 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα