
Συσκευές & Αξεσουάρ
Far Breton with prunes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
-
pitted prunes300 g
-
dark rum50 g
-
butter for greasing
-
caster sugar100 g
-
plain flour100 g
-
eggs4
-
full cream milk500 g
-
sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
257.4 kcal /
1081.3 kJ
Πρωτεΐνη
8.1 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
42.1 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
84.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Desserts
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhubarb, orange and almond Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Quince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Zebra bundt
1ωρ. 10 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Fruity pear mince tarts
2ωρ. 30 λεπτ.