
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nussecken
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
30 Stück
Υλικά
Teig
-
Milchreis150 g
-
Buchweizen120 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zucker70 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser150 g
-
Johannisbrotkernmehl½ TL
Belag und Fertigstellung
-
Haselnüsse400 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Wasser75 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
237 kcal /
993 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5ωρ.
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4ωρ. 35 λεπτ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1ωρ. 40 λεπτ.
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2ωρ.
Ribiseltorte mit Schneehaube
1ωρ. 10 λεπτ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Nusstorte mit Buttercreme
17ωρ.
Himmelstorte
1ωρ. 40 λεπτ.
Schneewittchentorte
5ωρ.
Holunderblüten-Torte
6ωρ.