
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tangerine and Chocolate Log (French)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
Cointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
450 kcal /
1891 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Christmas Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Polish Doughnuts (Pączki)
1ωρ. 20 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Fresh Fruit Tarts
7ωρ. 5 λεπτ.
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3ωρ. 35 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.