Συσκευές & Αξεσουάρ
Tangerine and Chocolate Log (French)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
1891 kJ /
450 kcal
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Christmas Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Apple Crumble with Vanilla Cashew Ice Cream
1ωρ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 λεπτ.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1ωρ. 50 λεπτ.
Cardamom Bread and Butter Pudding
1ωρ.
Chocolate Custard
1ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Apple and Blackcurrant Pie
2ωρ.