
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tangerine and Chocolate Log (French)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
Cointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
450 kcal /
1891 kJ
Πρωτεΐνη
9.3 g
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
42.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Christmas Around the World
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOrange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8ωρ. 30 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4ωρ. 10 λεπτ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 λεπτ.
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4ωρ.