Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

4.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcí

Υλικά

  • 400 gramů jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • 600 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • citrónová šťáva z půlky citrónu
  • 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
  • 4 meruňky, sušené
  • 100 gramů cukru krupice nebo dle chuti
  • 150 gramů vody
  • 100 gramů červeného vína
  • 1 skořice, celá

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 169 kcal / 710 kJ
Πρωτεΐνη 0.89 g
Λιπαρά 0.86 g
Υδατάνθρακες 45.45 g
Φυτικές ίνες 2.92 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων