Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

4.8 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porcí

Υλικά

  • jablek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
    400 gramů
  • hrušek oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
    600 gramů
  • citrónová šťáva z půlky citrónu
  • citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
    15 gramů
  • meruňky, sušené
    4
  • cukru krupice nebo dle chuti
    100 gramů
  • vody
    150 gramů
  • červeného vína
    100 gramů
  • skořice, celá
    1

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 169 kcal / 710 kJ
Πρωτεΐνη 0.89 g
Λιπαρά 0.86 g
Υδατάνθρακες 45.45 g
Φυτικές ίνες 2.92 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων