Συσκευές & Αξεσουάρ
菠蘿麵包
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 10ωρ. 40 λεπτ.
8 塊
Υλικά
低溫發酵法
-
牛奶140 克
-
細砂糖25 克
-
乾酵母粉¾ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶油 少許,刷油用
-
水 少許,噴水用
菠蘿外皮
-
奶油 切塊,置於室溫軟化60 克
-
細砂糖60 克
-
蛋液 稍微打散30 克
-
奶粉1 茶匙
-
高筋麵粉 過篩120 克
組合
-
蛋液 打散,刷上色用20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 塊
Πρωτεΐνη
9.3 g
Θερμίδες
1529 kJ /
365 kcal
Λιπαρά
14.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Υδατάνθρακες
50.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
在家自煮-烘焙進修班
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
必學!台式麵包
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν