豉汁排骨

豉汁排骨

4.7 59 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 豬肋排 切塊
    500 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 豆豉 乾的
    2 大匙
    1 大匙 蔭豆豉
  • 蠔油
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切蔥花,裝飾用
    10 克

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Πρωτεΐνη 24.1 g
Θερμίδες 1499 kJ / 358 kcal
Λιπαρά 24.3 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Υδατάνθρακες 9.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων