Συσκευές & Αξεσουάρ
Hefezupfbrot mit Zimt
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Zucker300 g
-
Zimtstange (ca. 6 cm)1 Stück
-
Milch375 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten750 g
-
Butter sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Salz¾ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
743 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Finessen 2/2016
26 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Rock deinen Ofen!
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMarzipan-Butterkuchen
3 Std.
Lussekatter
1 Std. 30 Min
Omas Teestollen
1 Std. 40 Min
Fußball-Cupcakes
2 Std.
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Kokostorte
7 Std. 30 Min
Schaumkusstorte
3 Std. 45 Min
Himbeer-Frischkäse-Torte
2 Std. 30 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24 Std.
Cheesecakes am Stiel
8 Std.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 Std. 30 Min
Brioche mit Cremelikör
5 Std.