
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hefezupfbrot mit Zimt
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Zucker300 g
-
Zimtstange (ca. 6 cm)1 Stück
-
Milch375 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten750 g
-
Butter sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Salz¾ TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
178 kcal /
743 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
29 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Finessen 2/2016
26 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Rock deinen Ofen!
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5ωρ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Himmelstorte
1ωρ. 40 λεπτ.
Schneewittchentorte
5ωρ.
Holunderblüten-Torte
6ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9ωρ. 35 λεπτ.
Einfache Herrentorte
5ωρ. 45 λεπτ.
Blaubeer-Cheesecake
8ωρ. 20 λεπτ.
Sägespänekuchen
2ωρ.
Linzer Torte
2ωρ. 10 λεπτ.