Focaccia dulce de avellanas

Focaccia dulce de avellanas

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Masa madre
  • de harina de fuerza
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    15 g
    1 ½ cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
  • de agua
    50 g
Masa
  • de avellanas crudas sin piel
    80 g
  • de azúcar
    60 g
  • de mantequilla en trozos a temperatura ambiente
    220 g
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • huevo
    1
  • yemas de huevo
    3
  • de harina de fuerza
    125 g
  • de harina de repostería
    125 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de licor de cereza (p. ej. Marrasquino)
    50 g
Terminación
  • de azúcar glas
    2 - 3 cucharadas
  • de miel
    70 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 390 kcal / 1630 kJ
Πρωτεΐνη 5.75 g
Λιπαρά 24.73 g
Υδατάνθρακες 35.24 g
Φυτικές ίνες 1.61 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων