Συσκευές & Αξεσουάρ
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
4.4 g
Θερμίδες
2395 kJ /
572 kcal
Λιπαρά
41.8 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12ωρ. 10 λεπτ.
Custard Layers
2ωρ. 20 λεπτ.
Milk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Mousse Ice Cream
3ωρ.
Peppermint Chocolate Bark
4ωρ.
Chocolate Orange Hot Chocolate Stirrers
2ωρ. 15 λεπτ.
White Chocolate and Strawberry Rocky Road
3ωρ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Custard
15 λεπτ.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25ωρ.
Vanilla Puff Slice
7ωρ. 20 λεπτ.