
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
572 kcal /
2395 kJ
Πρωτεΐνη
4.4 g
Λιπαρά
41.8 g
Υδατάνθρακες
44.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1 h 50 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 h 25 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 h 10 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 h 20 min
Sticky Toffee Puddings
1 h
Polish Doughnuts (Pączki)
1 h 20 min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 h 20 min
Fresh Fruit Tarts
7 h 5 min
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3 h 35 min
Mint Choc Chip
8 h 20 min
Lemon Posset
2 h 40 min