Συσκευές & Αξεσουάρ
紅燒豬蹄
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 人份
Υλικά
-
油1 大匙
-
薑 切片30 克
-
蔥 切段(約5公分)50 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約5公分)15 克
-
八角4 - 5 粒
-
豬腳 切段(約3公分),先以滾水川燙去血水1000 克
-
醬油170 克
-
冰糖30 克
-
米酒50 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
800 克 水高湯800 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
44.2 g
Θερμίδες
2026 kJ /
484 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
18.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
閤家團圓年菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν