
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kleine Charlotte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Biskuitroulade
-
Staubzucker zum Bestreuen
-
Eier6
-
Feinkristallzucker150 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, glatt150 g
-
Backpulver½ TL
-
Marillenmarmelade200 g
-
Rum1 EL
Topfencreme
-
Gelatineblätter6
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Feinkristallzucker80 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
384 kcal /
1607 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNussplätzchen in Zuckersirup - Şekerpare
1ωρ. 20 λεπτ.
Grießplätzchen in Zuckersirup (İrmik Tatlısı)
1ωρ. 30 λεπτ.
Baklava
7ωρ. 20 λεπτ.
Tuzlu - salzige Kringel
35 λεπτ.
Feine Nusskugeln
1ωρ.
Donauwellen
2ωρ. 40 λεπτ.
Galaxy Cake
6ωρ. 30 λεπτ.
Schmand-Ananas-Kuchen
7ωρ.
Limoncello-Torte
2ωρ. 30 λεπτ.
Orange glaced Cheesecake mit Oreo®-Boden
8ωρ. 30 λεπτ.
Schwarzwälder Kirschtorte
3ωρ.
Ostfriesisches Rosinenbrot / Krinstuut
4ωρ. 15 λεπτ.